Krajevna skupnost Vače

Logotip_Ks_Vace-Urška-Matoh-Bračič

OZNANILA 8

JEZUS, EDINI IN PRAVI PRIJATELJ
Jezus, ti si moj edini in pravi prijatelj. Z menoj nosiš vse moje slabosti, naložiš jih nase in poznaš skrivnost, kako jih obrniti v dobro. Z dobroto me poslušaš, ko ti pripovedujem, kaj me je prizadelo, in vedno me znaš potolažiti.
Z menoj si vedno in povsod, nikoli se ne oddaljiš in če se moram preseliti, te najdem tam, kamor pridem. Nikoli se ne dolgočasiš, ko me
poslušaš, nikoli se ne naveličaš storiti zame nekaj dobrega. Zagotovo vem, da sem ljubljen, če te ljubim. Ne potrebuješ mojih vrlin ali imetja in nič revnejši ne postaneš, ko mi podariš, kar imaš svojega. Tudi če bi bil jaz najbolj beden, mi nihče, niti najbolj plemenit ali celo najbolj svet človek, ne more odvzeti tvojega prijateljstva; smrt pa, ki nas odtrga od vseh drugih prijateljev, me bo morala združiti s teboj. Vse neprijetnosti staranja ali druge nesreče ne morejo povzročiti, da ti ne bi bil več povezan z menoj; nasprotno, nikoli te ne bom užival bolj v polnosti in nikoli mi ne boš bolj blizu kot takrat, ko mi bo šlo vse najbolj narobe in slabo.

VAČE_oznanila_8_2023

Accessibility